Andelskassen Oikos

Vestergade 48 F, 1. · 8000 Århus C  tlf. 8668 2333

Nørregade 6, 1. · 1165 København K  tlf. 3336 2332

Mail: aarhus@oikos.dk   -   kbh@oikos.dk

 

Har du dit boliglån i Oikos gør du det også muligt for verdens fattige at låne penge. 

I Andelskassen Oikos kan du låne til både din andelsbolig og en ejerbolig. Løbetiden for begge typer boliglån er op til 20 år – og dit valg af Oikos betyder, at Oikos kan låne flere penge til verdens fattige.

For at optage lån i Andelskassen Oikos skal du være andelshaver (bankejer på andelsbasis). Det bliver du ved at købe andelskapital svarende til 1% af din lånesum. Desuden skal Oikos foretage en kreditvurdering. 

Andelsboliglån
Efter kreditvurdering og tegning af andelskapital  i Oikos kan du optage et andelsboliglån på op til 80% af købesummen (= andelsværdi + værdi af forbedringer) til den anførte rentesats.

Du kan også låne penge til at forbedre din bolig. Tag kontakt med kontoret i København, og få en samtale med Allan Andersen om dine ønsker.

Se aktuelle rentesatser. Løbetiden for boliglånet er op til 20 år.

Ejerboliglån
Efter kreditvurdering og tegning af andelskapital i Oikos, kan du få et boliglån til køb af hus eller ejerlejlighed. Vi rådgiver også gerne med forslag til kreditforeningslån.
Hos Oikos kan du låne op til 80% af boligens værdi. Se aktuelle rentesatser. Løbetiden for begge typer boliglån er op til 20 år.

Oikos giver dig uvildig rådgivning i forbindelse med dit boligkøb.