Andelskassen Oikos

Vestergade 48 F, 1. · 8000 Århus C  tlf. 8668 2333

Nørregade 6, 1. · 1165 København K  tlf. 3336 2332

Mail: aarhus@oikos.dk   -   kbh@oikos.dk

 

Nyt Oikoslån til YMCA Jerusalem

Psyko-social rehabilitering
Psyko-social rehabilitering af børn og unge, der er født med et handicap, traumatiserede, torturofre eller er kommet fysisk til skade i den mangeårige konflikt mellem israelere og palæstinensere. YMCA har længe været førende i behandling af disse børn og unge, så de bliver hjulpet med deres traumer.

YMCA er et sted, hvor de træner mennesker med handicap til at opdage, at de altid er meget større end deres handicap. De lærer at leve med deres handicap, og YMCA forsøger at finde egnede uddannelser eller jobs, så de kan bidrage til samfundet og forsøge sig selv og deres familier. De arbejder på at skabe bedre forståelse og accept i familierne og samfundet for de udsattes situation.

Uddannelse og træning til flere målgrupper
Disse programmer forbedrer den socioøkonomiske status og inddragelse af kvinder, teenagere samt dårligt stillede unge i det palæstinensiske samfund gennem en styrkelse af deres uddannelse og vurdering af deres kompetencer, intensiv træning og kortvarige kurser både i byen og på landet.

Målet er at styrke deres initiativer og kapacitet for at opnå en bæredygtig udvikling i lokalsamfundet samt forbedre produktiviteten og lette kvinders adgang til finansielle ressourcer. Derved kan de skabe en øget indkomst til sig selv og deres familier.

YMCA har et tilbud om faglige uddannelser til begge køn inden for industrisektoren.
De giver også mulighed for lån til iværksættere.

Læs mere på www.ej-ymca.org